xxxx

VIP Pets

A VIP PETS a legdivatosabb állatok szuper hosszú, 30 centiméteres hajjal! 6 különböző kutya különféle személyiséggel és hobbival. De egy dolog közös bennük... a hajuk iránti szeretet! Imádják minden egyes alkalomra különböző frizurákba rendezni a hajukat, de szükségük van a segítségedre, hogy tökéletes legyen a megjelenésük.

Ideje megmosni a haját!

Hajmosás után felfedezed majd az egyedi stílusát. A mellékelt tartozékok használatával minden alkalomra a legstílusosabb frizurákat hozhatod létre! Válj profi fodrásszá, mint Fabio és Fabia! A VIP Pets figurák hajformázó habok kiszereléséhez hasonló rózsaszín palackba vannak csomagolva, és jellegzetes frizurájuk csak a palack vízzel történő feltöltése után jelenik meg.

Ismerd meg a kutyusokat

Kutyusok

Taylor egy nagyon aktív kutyus és ő a legerősebb állat. Erős önfejlesztő képességgel rendelkezik, és sosem adja fel. Mivel nagyon aktív, nem szeret otthon ülni. A barátai tudják, hogy bármikor találkozhatnak vele szörfözés vagy korcsolyázás közben a tengerparton. Taylor két különböző stílussal rendelkezik. Táncos stílussal és korcsolyázó stílussal amikor hosszú délutánokon keresztül új trükköket próbál kitalálni.


Gwen szeret bulizni, és imád táncolni. Mindig pozitív hangulatban van, és kiváló a humorérzéke. Imád mindent, ami a zenével kapcsolatos, ezért mindig ő felelős a szórakoztatásért, valamint a dalok kiválasztásáért az ünnepségeken és a partikon. Gwen két különböző stílussal rendelkezik. A diplomás stílussal különleges alkalmakra és a koncert stílussal a zenei fesztiválokra.


Juliet egy nagyon kedves és figyelmes személyiség. Romantikus és körültekintő. Kedvel másokat boldoggá tenni, ezért szeret ajándékokat adni és sütni a barátainak. Juliet két különböző stílussal rendelkezik. A cukorkás és a születésnapi stílussal, amely tökéletesen tükrözi a karakterét.


Lady Gigi úrnő rendkívül társaságkedvelő és magabiztos. Csodálatos hatással van az emberekre, ezért szeret vezetői szerepet vállalni. A szenvedélye a divat. Minden alkalomra ki tudja választani a tökéletes ruhát. Egy picit a telefonja rabja, és egy kicsit hacker is. Ha információra van szükséged, Lady Gigi megtalálja neked. Lady Gigi két különböző stílussal rendelkezik. A shoping stílussal, valamint az exkluzív buli stílussal, mindkettő káprázatos.


Nyla nyugodt és álmodozó személyiségű. Egy hűséges és megbízható barát, a legértelmesebb és egyben a legóvatosabb az egész csoportban. Néha már túl nyugodt. Imádja a természetet, és az idejének egy részét mindig a jógának és a meditációnak szenteli. Nyla két különböző stílussal rendelkezik. Friends stílussal és jóga stílussal egy békés, pihenős napra.


Alexia rendkívül független és kreatív. Szereti rajzolással kifejezni az érzéseit. Ha a barátainak vagy neki problémája van, lerajzolja a megoldást. Alexia két különböző stílussal rendelkezik. Kreatív rajzstílussal és kiállítási stílussal inspiráló eseményekhez.


Videó

HOL KAPHATÓ