Hitster

Szervezz egy felejthetetlen bulit a HITSTER játékkal!


Hitster (JUM0434)

Az elmúlt 100 év több mint 300 legnagyobb slágerével, a Hitster egy nagyszerű partijáték – egy nevetéssel, énekléssel, tánccal és csodálatos emlékek keltésével teli estéhez. Nyisd ki a csomagot, olvasd be a kártyát az ingyenes Hitster alkalmazással, és a zene automatikusan elindul – a többit hagyd a zenére, és a buli garantáltan sikeres lesz! Nem kell zenei szakértőnek lenned; találd ki, hogy a dal a zenei idővonaladon szereplő többi dal előtt vagy után jelent meg.

Mire vársz még? Hívd meg barátaidat játszani, és derítsd ki, hogy ki érdemli ki a HITSTER címet!


A csomag tartalma:

• 300 kártya zenei slágerekkel,
• 37 Hitster zseton.
A játék 2-10 fő 16+ éves játékos számára készült, egy játszma időtartama kb. 30 perc. A játékhoz elem nem szükséges.


Party&Co

A PARTY&CO 3 nagyszerű, addiktív játék, a játékosok életkora szerint megkülönböztetve, elem nélkül. A győzelemhez a bábudat a cél felé kell mozgatnod, de ahhoz, hogy odaérj, különböző feladatokat kell teljesítened. Sosem tudhatod, hogy mi lesz a vége - mutogatás, kérdésekre válaszolás, rajzolás vagy esetleg valami más? Kezdj hozzá, és nem fogod tudni abbahagyni a játékot…. Vagy a nevetést.


JUM0428 PARTY & CO.™ ORIGINAL

A PARTY & CO.™ ORIGINAL egy igazi bulis társasjáték! Vele minden társas összejövetel vagy játékest nevetéssel teli, őrült bulivá válik. Egyesíti magában a legélvezetesebb társasjátékok legjobb tulajdonságait. Célja, hogy mozogj a táblán, és teljesíts 5 különböző típusú feladatot, mindegyiket 30 másodpercen belül. Mostantól 2000 új feladattal és kérdéssel kapható. Kezdd el, és nem fogod tudni abbahagyni a játékot… vagy a nevetést. 5 feladattípus vár rád: kérdések, utánzás, tiltott szavak, „négy a háromra” és rajzolás – soha nem tudhatod, mit fogsz ki! A játék tartalma: 400 kártya (=2000 feladat és kérdés), 4 gramofon alakú bábu, 20 pontozótábla, 1 játéktábla, 1 30 másodperces homokóra, 1 rajzfüzet, 1 ceruza, 1 dobókocka, játékszabály. A játék 3-12 fő 14+ éves játékos számára készült, egy játszma kb. 45 percig tart.
JUM0429 PARTY & CO.™ FAMILY

Party & Co.™ FAMILY: szuper szórakozás az egész családnak! Tölts el fantasztikus időt ezzel az új családi játékkal. Utánozz, rajzolj, vegyél fel őrült pózokat, válaszolj érdekes kérdésekre és nézz szembe váratlan nehézségekkel. 2 különböző hosszúságú játékváltozat és 900 feladat minden korosztály számára – több órányi remek szórakozás vár rád! A doboz tartalma: egy kétoldalas játéktábla, 300 kártya (150 gyerekeknek és 150 felnőtteknek), 3 Partycube kocka, egy kétoldalas Partyboard tábla, mosható filctoll, 2 homokóra, 3 bábu, dobókocka, 12 nehézségi kártya, játékszabály. A játék 3-15 fő 8+ éves játékos számára készült, egy játszma 25-50 percig tart.
JUM0430 PARTY & CO.™ JUNIOR

A PARTY & CO.™ JUNIOR egy zseniális, egyedi és szórakoztató játék! Kifejezetten 8 és 12 év közötti gyermekekre gondolva fejlesztették ki. A játékosok életkorához igazodó, két különböző nehézségi szintű feladatokat és kérdéseket egy pedagógusokból és nevelőkből álló csapat fejlesztette ki. Te és a csapatod vidám kihívásoknak lesztek kitéve, a feladatotok pedig az lesz, hogy célba érjetek és győzzetek. Ötféle vidám feladattípus vár rád: rajzolás, utánzás, szájról olvasás, definíciók és kérdések. A doboz tartalma: 112 kártya (több mint 1000 feladat és kérdés), egy játéktábla, egy dobókocka és 4 bábu, egy homokóra, egy tábla, egy lemosható filctoll, játékszabály. A játék 4-12 fő 8+ éves játékos számára készült, egy játszma kb. 40 percig tart.STRATEGO ORIGINAL TÁRSAS (JUM0425)

STRATEGO ORIGINAL – a stratégiai gondolkodás gyakorlására szolgáló játék, nagyszerű szórakozással kombinálva.
A tábla a te csatatered. Saját hadsereged és hat bomba áll rendelkezésedre. A Te feladatod a zászlód megvédése és az ellenfél zászlajának megszerzése. Titokban helyezd el embereidet, bombáidat és zászlóidat a táblán, szem előtt tartva a céljaidat. Azt se felejtsd el, hogy az ellenfelednek is ugyanez a feladata, így a védekezést és a támadást is meg kell tervezned. Az a játékos lesz a győztes, aki elsőként foglalja el az ellenség zászlóját!<


A csomag tartalma:

• 40 kék játékfigura,
• 40 piros játékfigura,
• játéktábla,
• 2 fogantyú a játékfigurákhoz,
• 2 boríték gyakorló küldetésekkel,
• játékszabály,
• benne egy rövidített szabályleírással.
A játék 2 fő 8+ éves játékos számára készült, egy játszma időtartama kb. 45 perc. A játékhoz elem nem szükséges.


STRATEGO CLASSIC TÁRSAS (JUM0426)

STRATEGO CLASSIC – a stratégiai gondolkodás gyakorlására szolgáló játék, nagyszerű szórakozással kombinálva. A tábla a te csatatered. Saját hadsereged és hat bomba áll rendelkezésedre. A Te feladatod a zászlód megvédése és az ellenfél zászlajának megszerzése. Titokban helyezd el embereidet, bombáidat és zászlóidat a táblán, szem előtt tartva a céljaidat.Azt se felejtsd el, hogy az ellenfelednek is ugyanez a feladata, így a védekezést és a támadást is meg kell tervezned. Az a játékos lesz a győztes, aki elsőként foglalja el az ellenség zászlaját!


A csomag tartalma:

• 30 kék játékfigura,
• 30 piros játékfigura,
• játéktábla,
• játékszabály.

A játék 2 fő 8+ éves játékos számára készült, egy játszma időtartama kb. 30 perc.
A játékhoz elem nem szükséges.


Hol Kapható

Webáruházak listája

Üzletek listája

Copyright All Rights Reserved © 2023 TM Toys