Strzałka
Opakowanie

A CSOMAG TARTALMA

  • ÓRÁS SZÍJ
  • KULCSOS KALITKA
  • PÁLCÁK
  • QUIZMASTER
  • QUIZMASTER KÁRTYÁK
  • SZERENCSEKERÉK
  • KULCSOK
Zawartość opakowania

HOGYAN MŰKÖDIK?

Pasek z zegarem

ÓRÁS SZÍJ

Csavarozd ki az elemtartót hátul. Tegyél be a 2 AAA elemet és zárd le a fedelet (1a). Állítsd az órát 180 mp-re, ami 60 másodpercet jelent a 3 feladat mindegyikére (1b). Ellenőrizd, hogy a fekete fedél zárva van-e (1c).

Klatka z kluczem

KULCSOS KALITKA

A kulcsos kalitka összeszereléséhez tedd a szürke kalitkát a kerek alapra. Tedd rá a négyszögletes fedelet a kalitkára. Helyezd fel a forgó nyilat a kalitka tetejére (2a). Helyezd el a kalitkát két pálcikával valahol a helyiségben (2c), az egyik kulcs legyen a kalitkában (2b).

Quiz master

Quiz master

Helyezd el színek szerint külön pakliban a Quiz Master kártyákat valahol a helyiségben. Nyomd meg a fekete gombot a Quiz Master modul jobb oldalán, hátul (3a), és húzd ki a tálcát. Helyezd el a kulcsot a tálcán (3b), és told el a fekete gombot a bal alsó sarokban (3c) úgy, hogy a tálca visszaugorjon belülre (3d).

Kręciołek szczęścia

SZERENCSEKERÉK

Rakd össze a szerencsekereket, előtte helyezd fel a tálcát a talpra (4a) és told be a kulcsot a lyukba (4b). Ezután helyezed fel a fedelet (4c).

Pasek z zegarem

ÓRÁS SZÍJ

Amikor a feladatok már kihelyezésre kerültek a helyiségben, és az egyik résztvevő az órás szíjjal ki van kötve, a játék elkezdéséhez nyomd meg az óra mellett levő ujjlenyomat-olvasó gombot (5a).

Escape Room
Escape Room - player

MEGOLDANDÓ FELADATOK

Klatka z kluczem – zręczność

KULCSOS KALITKA – ÜGYESSÉG

A kalitka a kulccsal a motorikus képességeket méri fel. Forgasd el a tetején rögzített nyilat annak eldöntéséhez, melyik oldalról jöjjön ki a kulcs (6). Minden oldal más nehézségi fokkal bír. A két pálcika segítségével húzd ki a kulcsot a kalitkából (7)..

Quiz Master – strategia

QUIZ MASTER – STRATÉGIA

Használd fel a kalitkából kihúzott kulcsot a Quiz Master modul kinyitásához. Helyezd be a kulcsot a kulcslyukba, és forgasd el fél fordulattal (8). Hogy hozzájuthass a másik kulcshoz három különböző rejtvényt kell megfejtened. Válassz kártyát, és írd be a kártya számát a Quiz Master modulba (9a). Oldd meg a rejtvényt és a választ (A, B, C, D) írd be a Quiz Master modulba (9b). Nyomd meg az ujjlenyomat-olvasó gombot (9c) a helyes válasz ellenőrzéséhez. Ha a válasz helyes, a tálca a kulccsal kitolódik 1/3 hossznyira (9d). A kulcsot az egymás után megadott három helyes válasz után lehet kihúzni. Ha hibás a válasz, a tálca becsukódik. Ilyenkor 3 új rejtvényre kell választ adni. A kártyák 3 nehézségi szintre vannak osztva..

Kręciołek szczęścia

SZERENCSEKERÉK

OForgasd el az alsó tárcsát (10a), és helyezd be a stratégiai feladat kulcsát a szerencsekerék felső részébe, majd benyomva forgasd el az óramutató járásával azonos irányban (10b). Egymás után nyiss fel a 3 különböző ajtót a harmadik kulcs megtalálásához (10c). Amennyiben a harmadik próbálkozásra sem találod meg a kulcsot, be kell csukni az összes ajtót, ki kell venni a kulcsot, és újra meg kell forgatni a szerencsekereket az újrakezdéshez. Az ajtó kinyitása után kapsz egyet az alábbi útmutatók közül, melyek segítenek a kulcsot megtalálni (10d).,

Escape Room - player
Film
Junior. Operation: Escape Room

SZABADULÓSZOBA JUNIOR a legjobb játékboltokban kapható 

Escape Room - player