ÚJDONSÁGOK!

Cry Babies Magic Tears - Icy World Keep Me Warm

Több mint 12 baba gyűjthető össze, mindegyikük imádnivaló, meleg ruhába van öltözve. Ha megnyomod a pocakjukat, varázslatos könnyeket sírnak. A készlet 8 kiegészítőt tartalmaz: egy cumisüveget, egy cumit, egy síszemüveget, egy ruhát, egy kesztyűt vagy sálat, egy pár cipőt és egy matricás lapot. Önts vizet a babába a varázsüvegből, majd nyomd le a pocakját, és igazi könnyeket fog sírni!

Keep Me Warm

Cry Babies Magic Tears - Dinók

Több mint 8 figura gyűjthető össze, amelyek mindegyike egy-egy dinoszauruszt és egy-egy hozzá illő állatot ábrázol! Nyisd ki a kapszulát a jégkristály megnyomásával, és fedezd fel mind a 10, a készletben található kiegészítőt: a cumisüveget, a cumit, a tábortüzet, a pár cipőt, a pár korcsolyát, a két egyedi kiegészítőt és a matricás lapot. Etesd meg a babát a varázslatos cumisüvegből. Nyomd meg a pocakját, és valódi könnyek fognak kicsordulni a szeméből! A könnyeknek varázsereje van, ha a tojásba hullanak, egy állatka fog kikelni belőle!

Dinos

Cry Babies Magic Tears – Music Edition

8 db figura gyűjthető össze, mindegyik közülük más hangszeren játszik, és személyre szabott zenész öltözetet hord. Itasd meg a babát a varázslatos üvegből, nyomd meg a hasát, és arany könnyekkel fog sírni! A kapszula fémes hatású, és nem kevesebb, mint 8 meglepetést tartalmaz: egy üvegcsét, egy cumit, egy kisszéket, egy személyre szabott ruházati elemet, egy pár cipőt,egy személyre szabott hangszert, egy kivételes kiegészítőt és egy ív matricát.

Music edition

Cry Babies Magic Tears – Happy Virág

Több mint 7 különböző baba gyűjthető össze, az ablakos csomagolásnak köszönhetően pedig kiválaszthatod kedvenc figurádat.Minden babának más, virágos illata van. A kapszula virágcserép alakú, amikor pedig kinyitod, megtalálod a meglepetésedet! Forgasd el a virág alakú gombot, hogy felnevelj a kapszulában három virágot!Ezen felül, a Cry Babies Magic Tears babák valódi könnyekkel sírnak! A készlet 7 kiegészítőt tartalmaz: egy varázslatos üvegcsét, egy cumit, egy nyakláncot, egy üveg parfümöt, egy tükröt, egy locsolókannát, egy kivételes kiegészítőt és egy ív matricát.

Happy

CRY BABIES MAGIC TEARS DRESS ME UP S2

Folytatódik az öltöztethető Cry Babies Magis Tears Babák sorozata! Gyűjtsd össze mindet és játsz öltöztetőset! A csomagolás tartalma: 8 különböző baba, 1 ruha, 1 cipő, 4 kiegészítő, 1 matrica lap

Storyland edition

CRY BABIES MAGIC TEARS DRESS ME UP S1

Megérkeztek az öltöztethető Cry Babies Magis Tears Babák! Gyűjtsd össze mindet és játsz öltöztetőset! A csomagolás tartalma: 8 különböző baba, 1 ruha, 1 cipő, 4 kiegészítő, 1 matrica lap

Storyland edition

CRY BABIES MAGIC TEARS DRESS ME UP KIEGÉSZÍTŐ RUHA

Megérkeztek a Cry Babies Magic Tears Dress me up babák ruhái és kiegészítői! Gyűjtsd össze mindet! A csomag tartalma: 3 különböző ruha, fogas és cipő. A szett a babát nem tartalmazza

Storyland edition

CRY BABIES MAGIC TEARS STORYHOUSE

Igazi Cry Babies Magic Tears kisbabák - most kkis kastély házikóban! A sorozatban összegyűjthető 8 különböző baba, mely mindegyikéhez tartozik 1 ruha, 1 cipő, 4 kiegészítő és 1 matrica lap

Storyland edition

CCRY BABIES MAGIC TEARS JENNA GARDRÓBJA

A Cry Babies Magic Tears Dress Me Up Jenna gardróbszekrény játékkészlete megindítja a gyerekek fantáziáját, hogy végtelen látványt és történeteket alkossanak hozzájuk! Ez a felhő alakú szekrény bőséges helyet biztosít kedvenc Cry Babies Magic Tears ruháinak, cipőinek tárolására.

Storyland edition

CRY BABIES MAGIC TEARS DISNEY

Cry Babies Magic Tears - most Disney kiadásban! Gyűjtsd össze kedvenc Disney karaktereidet! A Disney sorozatban 8 különböző meglepetés babát találhatsz. A csomag a következőket tartalmazza: 1 babát, hozzá való ruhát, egy pár cipőt, 4 kiegészítőt, és matricalapot!

Disney edition

CRY BABIES KOALA LAKÓKOCSI

Megérkezett az új Cry Babies Magic Tears Koala lakókocsi! Fedezd fel Te is a világot és utazz a lakókocsi segítségével!

Golden edition

CRY BABIES MAGIC TEARS KRISZTÁL JÉGKUNYHÓ

Krstal Iglooja, A varázskönnyek havat varázsolnak! A szett tartalmaz: Katie iglooja, üveg, cumi,kesztyű,védőszemüveg, leírás.

Golden edition

CRY BABIES MAGIC TEARS CONEY PÉKSÉG KOCSI

Coney mobil pékség: A Coney varázs cseppjei aktiválják a sütőben a világítást és a gőz funkciót. A készlet tartalmaz egy CONEY Cry Babies Magic Tears babát és számos kiegészítőt. A fény és a gőz szimulációja a sütőben vízpermetezéssel aktiválható.

Coney

CRY BABIES MAGIC TEARS KATIE NAGYHÁZA KÉSZLET

Cry Babies Magic Tears Katie háza szett- Katie varázskönnyei buborékokat generálnak a házikó kéményében! A szett egy exklúzív Katie babával érkezik. Játszd újra kedvenc jeleneteidet a sorozatból Katie házában, Tartalmaz: 1db Exklúzív Cry Babies Katie Magic Tears babát, Katie, varázs házát rengeteg kiegészítővel. Nézd a sorozatot online!

House

CRY BABIES MAGIC TEARS BABAKOCSI KÉSZLET

A Cry Babies Magic Tears babakocsi játék szett magát a babát, és a babakocsit tartalmazza. A baba igazi könnyeket hullajt, és a babakocsi kétféle pozícióba helyezheztő.

Vehicle

Foglalkoztatók

Videók


Hol kapható

Webáruházak listája

 • Regio Jatek
 • Jateknet
 • Jatektenger
 • Webjatekbolt
 • Gyerekjatekbolt
 • Pepita
 • Emag
 • Morzsa
 • Liliput

Üzletek listája

 • Auchan
 • Spar
 • Regio Jatek
 • Tesco
 • Liliput
 • Liliput