xxxx

LITTLE LIVE PETS PINKI A KISMALAC

Több mint 25 hanggal és reakcióval Pinki lesz a legaranyosabb háziállatod! Úgy mozog és röfög, mint egy igazi kismalac! Etesd meg az üvegével, és öleld meg, reagál az érintésedre. Nézd meg, ahogy saját dallamaira mozog! Pinkinek szuper puha bőre van, a füle és a farka is mozog, amikor sétál és az orra szipog. 

LITTLE LIVE PETS POTYI A FLAMINGÓ

A legviccesebb és legmenőbb flamingó! Etesd meg kedvenc varázslatos ételeivel, majd nézd, ahogy a nyaka inog, miközben lenyeli. Eszik és pottyant. Az interaktív teknőst Aqua-homokkal etethetik a gyerekek egy speciális etető segítségével. Ha jóllakott, boldogan dalolászik, és ekkor gyorsan a wc-re kell helyezni, hiszen Potyi készen áll a pottyantásra! Amikor a teki megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához, hiszen megismétel minden mondatot, a felvevő gomb lenyomásának segítségével.

LITTLE LIVE PETS TOTÓ TEKI

A legviccesebb és legmenőbb teknős! Etesd meg kedvenc varázslatos ételeivel, majd nézd, ahogy a nyaka inog, miközben lenyeli. Totó, a teki eszik és pottyant. Az interaktív teknőst Aqua-homokkal etethetik a gyerekek egy speciális etető segítségével. Ha jóllakott, boldogan dalolászik, és ekkor gyorsan a wc-re kell helyezni, hiszen Totó készen áll a pottyantásra! Amikor a teki megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához, hiszen megismétel minden mondatot, a felvevő gomb lenyomásának segítségével.

LITTLE LIVE PETS LIL' DIPPERS HALACSKA

Ez a különleges halacska garantáltan a kislányok álmának egyik legszebb akváriumi darabja lesz, hiszen úszik a vízben!

Videó


HOL KAPHATÓ


Webáruházak listája

Üzletek listája