xxxx

LITTLE LIVE PETS NYUSZI MAMA

A Little Live Pets Nyuszi Mama egy teljesen új szintre emeli a háziállatok gondozását. A játék most mini változatban is kapható, hogy a meglepetés még nagyobb legyen! Ez a Mama Surprise mini nyuszi hamarosan anyuka lesz... Vajon mikor? Etesd meg Mamit egy kis zellerrel, és becsukja a szemét. Ezután helyezd egy papírszőnyegre a mini ketrecben, és csukd be az ajtót. Töltsd meg a palackot vízzel, és figyeld, ahogy a víz eltűnik! Készen áll arra, hogy varázslatos módon 2, 3 vagy 4 apróságot hozzon világra. El fogsz ámulni, amikor a kicsik világra jönnek! Csak mikor fog ez megtörténni?

LITTLE LIVE PETS HÓPIHE A KISBÁRÁNY

A több mint 25 hanggal és reakcióval rendelkező Hópihe úgy mozog és olyan hangokat ad ki, mint egy igazi báránybaba. Etesd meg a cumisüvegével, és öleld meg, miközben reagál az érintésedre. Figyeld, ahogy a farkát csóválja, miközben sétál! Hópihe rengeteg vicces és édes hangot ad ki – béget, kacag, böfög, szipog, tüsszent, és még egy aranyos pukizást is kiadhat!

LITTLE LIVE PETS POLLY PEARL A PAPAGÁJ

Polly Pearl tényleg reagál az érintésedre! Minél többet simogatod, Lil' Bird madarad annál boldogabb lesz! Annál hosszabb ideig fog csiripelni és csipogni, és esetleg még fütyül is neked egy dallamot! A Lil' Birds madarak szeretnek beszélgetni és ismételgetni, amit mondasz! Nyomd meg Polly Pearl mellkasán lévő beszédgombot, és mondd el az üzenetedet. Polly Pearl megismétli neked, amit mondtál!

LITTLE LIVE PETS TIARA TWINKLES A PAPAGÁJ

Tiara Twinkles tényleg reagál az érintésedre! Minél többet simogatod, Lil' Bird madarad annál boldogabb lesz! Annál hosszabb ideig fog csiripelni és csipogni, és esetleg még fütyül is neked egy dallamot! A Lil' Birds madarak szeretnek beszélgetni és ismételgetni, amit mondasz! Nyomd meg Tiara Twinkles mellkasán lévő beszédgombot, és mondd el az üzenetedet. Tiara Twinkles megismétli neked, amit mondtál!

LITTLE LIVE PETS SKYLER ÉS TWEET TWINKLE PAPAGÁJOK

A Little Live Pets papagájai a legédesebb madarak, akikkel valaha is találkoztál! Ezek az imádnivaló kis madarak nagy, gyönyörű szemeikkel és fényes, világító szárnyaikkal életre kelnek a kezedben, ahogy simogatod őket és kapcsolatba lépsz velük.

LITTLE LIVE PETS PINKI A KISMALAC

Több mint 25 hanggal és reakcióval Pinki lesz a legaranyosabb háziállatod! Úgy mozog és röfög, mint egy igazi kismalac! Etesd meg az üvegével, és öleld meg, reagál az érintésedre. Nézd meg, ahogy saját dallamaira mozog! Pinkinek szuper puha bőre van, a füle és a farka is mozog, amikor sétál és az orra szipog. 

LITTLE LIVE PETS POTYI A FLAMINGÓ

A legviccesebb és legmenőbb flamingó! Etesd meg kedvenc varázslatos ételeivel, majd nézd, ahogy a nyaka inog, miközben lenyeli. Eszik és pottyant. Az interaktív teknőst Aqua-homokkal etethetik a gyerekek egy speciális etető segítségével. Ha jóllakott, boldogan dalolászik, és ekkor gyorsan a wc-re kell helyezni, hiszen Potyi készen áll a pottyantásra! Amikor a teki megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához, hiszen megismétel minden mondatot, a felvevő gomb lenyomásának segítségével.

LITTLE LIVE PETS TOTÓ TEKI

A legviccesebb és legmenőbb teknős! Etesd meg kedvenc varázslatos ételeivel, majd nézd, ahogy a nyaka inog, miközben lenyeli. Totó, a teki eszik és pottyant. Az interaktív teknőst Aqua-homokkal etethetik a gyerekek egy speciális etető segítségével. Ha jóllakott, boldogan dalolászik, és ekkor gyorsan a wc-re kell helyezni, hiszen Totó készen áll a pottyantásra! Amikor a teki megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához, hiszen megismétel minden mondatot, a felvevő gomb lenyomásának segítségével.

LITTLE LIVE PETS LIL' DIPPERS HALACSKA

Ez a különleges halacska garantáltan a kislányok álmának egyik legszebb akváriumi darabja lesz, hiszen úszik a vízben!

Videók
HOL KAPHATÓ

Webáruházak listája

Üzletek listája