main logo

Interaktív pályarendszer a GraviTrax

main logo
kids

A GraviTrax interaktív pályarendszer révén megtervezheted és megépítheted saját versenypályádat! A különféle szerkezeti elemekkel akciókkal teli pályát létrehozva felfedezheted, hogy a fizika törvényei hogyan befolyásolják, mit csinál a golyód.

A játék célja, hogy a golyó célba jusson. Az induló készlettel kezd a kalandodat a GraviTrax játékkal, a többi, kiegészítő készlettel bővítsd új elemekkel a pályarendszeredet. Ismerd meg a gravitáció erejét GraviTrax révén!

kids

Gravitrax

termékek


A GraviTrax induló készlet több mint 100 alkatrészből és 18 különböző szerkezeti elemből áll. Ennek köszönhetően elkezdhetsz saját pályarendszereket építeni. Fedezd fel, milyen módon befolyásolják a fizika törvényei a golyód mozgására. Kontrolláld a sebességét, kísérletezz, használd fel a kiegészítő készleteket. A GraviTrax bevezet a játékhoz csatolt készletek és szerkezeti tervek világába. Kezdj játszani a GraviTrax játékkal már ma!

NÉZD MEG AZ ÖSSZES TERMÉKET

Kiegészítő készlet - hurkok

Nézd meg, hogyan veszik a golyóid a hurkot!
...

Lődd ki a golyód a hurokkal, és állítsd feje tetejére a világot! Milyen teljesítményre van szüksége a golyódnak, hogy átmenjen a hurkon?

TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Kiegészítő készlet - mágneses ágyú

Energia löket a pályarendszerednek! torów!
...

Gyorsítsd fel a golyód a mágnes erejének segítségével! Dobd fel a golyót látványos magasságra, és növeld meg a hatótávolságát a mágneses ágyúval. Házasítsd össze az ágyút a GraviTrax induló készlettel, és szórakozz nagyszerűen!

TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Kiegészítő készlet - kalapács

Sújts le a kalapáccsal!
...

Adj energiát a golyódnak a kalapáccsal. A plusz energiának köszönhetően a golyó tovább gurul, nagyobb sebességet érve el. Vajon a kalapács hozzásegíti a golyódat, hogy célba érjen?

TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Megsúgjuk,
hogyan játssz!

Ötletekre van szükséged? szeretnéd tudni, hogyan működnek a GraviTrax készletek? MarbleMania, a GraviTrax nagy rajongója meghív, hogy nézd meg a „GraviTrix” filmjeit.

Responsive image
Responsive image

Legjobb GraviTrax trükkök!
1. rész

KIEGÉSZÍTŐ KÉSZLETEK
Responsive image

Legjobb GraviTrax trükkök!
2. rész

KIEGÉSZÍTŐ KÉSZLETEK
main logo

GraviTrax Innovatív pályarendszer

Ingyenes GraviTrax alkalmazás okostelefonra vagy táblagépre

Szeretnél korlátozás nélkül, mindenhol és mindenkor hozzáférni a GraviTrax játékaidhoz? Töltsd le az ingyenes alkalmazást az okostelefonodra vagy táblagépre! Az alkalmazással akciókkal teli pályákat lehet tervezni.

Függetlenül attól, hogy kis szerkezetekkel akarsz kezdeni, vagy rögtön nagyokkal, a GraviTrax alkalmazással határtalanok a lehetőségeid. Építsd meg a saját, látványos, digitális pályarendszeredet!

Ingyenes GraviTrax alkalmazás okostelefonra és táblagépre.

app icon
Responsive image
Responsive image
tracks

VEDD MEG MOST

Copyright by TM Toys 2019.