Boom City Racers – őrült száguldás, korlátok nélkül!

A Boom City Racers autóknak és kilövőknek köszönhetően a kisautókkal való játék még érdekfeszítőbbé válik! Tökéletes választást jelentenek az energikus gyerekek számára, akik a legnagyobb örömöt a huncutkodásban és önmaguk expresszív kifejezésében lelik. A Boom City Racers a szórakozás új dimenzióját hozza el a villámgyors, tartós, ütközésálló autóknak köszönhetően, amelyeket ugratásra, ütközésre, akadályokkal való megküzdésre és totális rombolásra terveztek!

Minőség
A szilárdság és az odafigyelés a részletekre, amelyekkel a Boom City Racers készleteket tervezték, nem csak színeivel és alakjával bűvöl el, de fantasztikus, váratlan fordulatokban gazdag játékot is lehetővé tesz, a játék tartós sérülésének kockázata nélkül.

Biztonság
A készletek gyártásához magas minőségű, tesztelt és nem mérgező műanyagokat használtak fel, amelyek használata nem jelent a gyermek számára semmilyen kockázatot. A Boom City Racers a legmagasabb szintű biztonsági standardok garanciáját jelenti.

Játék
A sorozat összes autója szétesik az akadályokkal való ütközéskor, és éppen ez az izgalmas játék kulcsa, amely nem csak a legfiatalabbakat kísérti meg. De nem kell aggódni – az autót gyorsan újra össze lehet rakni!

RIP,RACE,EXPLODE!

Ezek a különleges autók egyből megragadják a tekintetet a boltban, hiszen különleges, tüzijáték formájú csomagolásban találhatóak meg. Minden csomagban egy meglepetés autó található, köszönhetően a különleges csomagolásnak. Gyűjtsd össze mind a 24 autót, amelyek között szerepel különleges és szuper különleges darab is!
A szett tartalmaz: egy autót, egy indító zsinórt, egy kilövőt, és egy gyűjtői leírást!

Megfizethető játék készlet!

Lőjj a célra, és pörgesd meg a kereket az optikai illúzióhoz. Helyezd el a rámpát, ugorj, és robbanj fel! A kezdő csomag olyan kiegészítőkkel érkezik, amelyek segítenek fejleszteni ügyességed, gyorsaságod, és pontosságod.
A csomag tartalmaz: exklúzív autó, fény-és hangindító, 1 cél, 1 rámpa, 5 hordó, 1 RipCord, 3db LR44 elem.

Dupla veszély - dupla pakk!

A Boom City Racers a játékautók új korszakát hozza el, különleges kivitelezésének köszönhetően! A strapabíró kiszerelésnek köszönhetően a gyermekeknek igazán különleges, és izgalmas játékban lesz részük! A kisautók tökéletesek különböző kaszkadőrmutatványokra és ugratásokra, hiszen nagyon gyorsak, és olyan anyagokból készültek, amelyek tökéletesek az ilyenfajta játékokra. Játékra fel!
A szett tartalmaz: egyet a 4 exklúzív autóból és egy rejtélyes autót, 1 kilövőt, 1 indító zsinórt, és egyhasználati útmutatót is.

HOL KAPHATÓ